Disini saya berharap sangat agar aduan saya dikemukan. Dan harap pihak bertanggunjawab mengambil tindakan yang sewajarnya tentang penipuan yang berleluasa di internet. Semakin ramai tertipu tentang produk yang ditawarkan. Iklan iklannya tersebar luas di internet malahan juga di kaca televisyen. Indah khabar dari rupa, itulah yang dapat digambarkan.

MAKIN RAMAI TERTIPU TENTANG PRODUK ZALORA MALAYSIA. SAYA ADA LAMPIRKAN BEBERAPA BUKTI PENIPUAN. HARAP DAPAT AMBIL TINDAKAN.!!!! pelbagai alasan dikemukakan pihak ZALORA MALAYSIA. TOLONG AJUKAN ADUAN INI. SAYA TAK NAK RAMAI YANG TERTIPU LAGI!!!

 

By: Kesal

PERINGATAN:  AduanRakyat.com.my tidak bertanggungjawab terhadap aduan (di atas) dan komen (di bawah) yang diutarakan melalui laman web ini. Ia adalah aduan peribadi pengadu dan tidak semestinya menggambarkan pendirian AduanRakyat.com.my.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 3477522 bytes) in /home/harakahd/aduanrakyat.com.my/wp-includes/functions.php on line 377