Saya hairan dan pelik kenapa sukar nak dapatkan kerja diperkhidmatan awam tetapi bagi setengah orang tu senang jer dapat.. tapi orang yg senang dapat tu ader kabel .. contoh nye mak dia pengarah lah bapak dia pengarh, pak sedara pegawai lah dan mcm2 lg.. umur saya sekarang dah 31 tahun.. start saya try apply di jabatan kerajaan semuanya hampa.. saya mohon pun bukan jawatan tinggi.. tp sekadar pembantu am atau pekerja am jer itu pun susah.. saya ingat sampai mati pun belum tentu lg dapat.. tah la nie la nasib saya.. bukan saya sorang yang mohon jawatan dlm kerajaan nie malah beribu ribu lg yg nasib malang seperti saya.. bantu lah kami.. terima kasih..

By: ahmad shahil bin abdul rahman

PERINGATAN:  AduanRakyat.com.my tidak bertanggungjawab terhadap aduan (di atas) dan komen (di bawah) yang diutarakan melalui laman web ini. Ia adalah aduan peribadi pengadu dan tidak semestinya menggambarkan pendirian AduanRakyat.com.my.