Perkara: Kes pelajar bunuh diri, asrama dicerohi dan diraba orang luar, pelajar asrama hilang 10 hari, pelajar bebas keluar masuk dan serah body? Pengetua lepas tangan dan tutup mata serta moody!

Isu ini telah melanda pada 6 Mac 2011 (Sabtu) hari sekolah gantian di SMK Muara Tuang Bahagian Samarahan, Sarawak (pengetua jarang ke sekolah pada hari sabtu kerana mengikuti permainan golf).

Oleh yang demikian, kes negatif semakin melanda-landa di SMK Muara Tuang semenjak pengetua Tn. Hj. Bedrie bin Hj. Ali Akebar bertugas di sekolah tersebut. Namun hal ini dipandang remeh oleh pihak pengetua walaupun aduan telah dibuat.

Kami merayu agar SMK Muara Tuang mendapat seorang pemimpin yang profesional demi anak-anak samarahan.

By: PIBG SMK Muara Tuang

PERINGATAN:  AduanRakyat.com.my tidak bertanggungjawab terhadap aduan (di atas) dan komen (di bawah) yang diutarakan melalui laman web ini. Ia adalah aduan peribadi pengadu dan tidak semestinya menggambarkan pendirian AduanRakyat.com.my.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 3474172 bytes) in /home/harakahd/aduanrakyat.com.my/wp-includes/functions.php on line 377