Saya adalah salah seorang majikan yang bercadang mengambil pembantu rumah asing mengunakan visa JP,dimaklumkan disini saya amat kecewa dengan pendirian kementerian dalam negeri dan Immigresen Malaysia yang seakan akan mem permain kan isu pembantu rumah dengan menyekat kemudahan rakyat malaysia untuk memproses permohonan permit dan sebagainya,Kerugian masa dan wang ringgit terletak pada majikan bukan nya pada pihak berkuasa.

Disini saya amat kecewa dan tidak berpuas hati terhadap tindakan kementerian yang terlibat meyekat permohonan JP Visa untuk mempermudahkan kami rakyat yang memerlukan permit pembantu rumah dan pada masa yang sama pihak immigresen menyuarakan untuk membuat tangkapan pada yang tiada permit,Apa ini semua sedangkan permit tak dibenarkan keluar tapi mahu membuat tangkapan pada yang tiada permit,Saya merasai seperti mentimun dengan durian,Bagaimana pendapat saudara saudara penbaca semua? Siapa kah yang menyusah kan keadaan?

Diharap pembaca pembaca semua dapat berkongsi pendapat secara positif dan berkongsi pergalaman bersama.

By: ZULKIFILEE

PERINGATAN:  AduanRakyat.com.my tidak bertanggungjawab terhadap aduan (di atas) dan komen (di bawah) yang diutarakan melalui laman web ini. Ia adalah aduan peribadi pengadu dan tidak semestinya menggambarkan pendirian AduanRakyat.com.my.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 3482374 bytes) in /home/harakahd/aduanrakyat.com.my/wp-includes/functions.php on line 377